Welkom bij Archifact, leverancier van bedrijfssoftware.

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Onze website beschrijft de ruime keuze aan mogelijkheden. Door onze voortdurende innovatie kan dit slechts een momentopname zijn.

Meer weten of specifieke vragen? Bel (023) 75 05 910.
Wij informeren en helpen u graag verder.

Lees verder

Shpr Inkoopapplicatdie

Shpr voorzien van Scan Sys ImageCapture

In samenwerking met onze businesspartner Scan Sys is Shpr nu voorzien van de Scan Sys ImageCapture module. Geautomatiseerde verwerking van inkoop- en kostenfacturen in Scan Sys ImageCapture. Zowel inkoopfacturen die van toepassing zijn op een bestelling uit Shopper of Exact Globe als kostenmatige facturen waar geen bestelling van geregistreerd is, worden automatisch ingelezen in ImageCapture.

Scan Sys ImageCapture

Scan Sys ImageCapture shpr   Shpr brochure

De Archifact methode

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zgn. adaptieve software: software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

Lees verder

U kiest voor maatwerk

Archifact ontwikkelde een inmiddels veelgeprezen methodiek om softwareapplicaties te bouwen. Mensenhanden komen er nauwelijks aan te pas.

Lees verder

U kiest voor standaard

Archifact werkt brancheonafhankelijk en heeft hierdoor voor talloze toepassingen de passende softwareapplicatie al voorhanden.

Lees verder

Life Navigator

Archifact heeft de onderliggende kenniscomponent voor Life Navigator gerealiseerd en verzorgt het onderhoud op het gerelateerde kennismodel. Het evolutionaire karakter van dit kennismodel maakt het mogelijk snel in te spelen op veranderingen.

Lees verder

Historie

FBInG+TW
Tijdlijn

De stap naar onafhankelijkheid

Met de overtuiging dat je in de dynamische wereld van softwareontwikkeling het verschil kunt gaan maken, ligt slechts één volgende stap voor de hand: en dat is dóen! Dat moment brak medio jaren negentig aan voor de vier oprichters van Archifact. Vanaf eind jaren tachtig stonden zij aan de basis van een omvangrijk automatiseringsproject binnen de Vereniging Nederlandse Uitgeverijen (VNU).

Na gemeten succes besloten zij hun unieke concept onafhankelijk te gaan vermarkten. Vandaag de dag beheert en exploiteert Archifact de gezamenlijke rechten op dit binnen de VNU ontwikkelde software-factory-concept. Een unieke technologie waarmee Archifact haar tijd dus al ver vooruit bleek.

Bewezen antwoord

De innovatieve onderneming bleek geen eendagsvlieg. Archifact bracht inmiddels voor vele bedrijven een bewezen antwoord op vaak complexe automatiseringsvraagstukken en ontwikkelt voor het grootste deel van deze organisaties nog altijd softwareoplossingen waar groei dit verlangt. Partnerships die gebaseerd zijn op kennis, wederzijds vertrouwen en integriteit. Kernwaarden die Archifact sterk aanhangt, omdat een succesvolle dienstverlening in bedrijfstechnologie de grootste kans van slagen heeft als je van elkaar weet waar je vandaan komt, maar vooral ook, waar je heen wilt.

Archifact is gevestigd in Haarlem en zet met een enthousiast team de schouders onder haar projecten.