Welkom bij Archifact, leverancier van bedrijfssoftware.

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Onze website beschrijft de ruime keuze aan mogelijkheden. Door onze voortdurende innovatie kan dit slechts een momentopname zijn.

Meer weten of specifieke vragen? Bel (023) 75 05 910.
Wij informeren en helpen u graag verder.

Lees verder

Shpr Inkoopapplicatdie

Shpr voorzien van Scan Sys ImageCapture

In samenwerking met onze businesspartner Scan Sys is Shpr nu voorzien van de Scan Sys ImageCapture module. Geautomatiseerde verwerking van inkoop- en kostenfacturen in Scan Sys ImageCapture. Zowel inkoopfacturen die van toepassing zijn op een bestelling uit Shopper of Exact Globe als kostenmatige facturen waar geen bestelling van geregistreerd is, worden automatisch ingelezen in ImageCapture.

Scan Sys ImageCapture

Scan Sys ImageCapture shpr   Shpr brochure

De Archifact methode

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zgn. adaptieve software: software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

Lees verder

U kiest voor maatwerk

Archifact ontwikkelde een inmiddels veelgeprezen methodiek om softwareapplicaties te bouwen. Mensenhanden komen er nauwelijks aan te pas.

Lees verder

U kiest voor standaard

Archifact werkt brancheonafhankelijk en heeft hierdoor voor talloze toepassingen de passende softwareapplicatie al voorhanden.

Lees verder

Life Navigator

Archifact heeft de onderliggende kenniscomponent voor Life Navigator gerealiseerd en verzorgt het onderhoud op het gerelateerde kennismodel. Het evolutionaire karakter van dit kennismodel maakt het mogelijk snel in te spelen op veranderingen.

Lees verder

Goede afloop als gezamenlijk doel

FBInG+TW

Hoe u succesvol automatiseert

Elke organisatie is vroeg of laat toe aan het herdefiniëren van haar bedrijfsprocessen, en automatisering is daarin een onmisbare schakel. Een aspect waarin de meeste bedrijven zich pas verdiepen als het écht noodzakelijk wordt en waarvan expertise nooit echt in huis is. Dus gaan de eerste gedachten vaak al uit naar een snelle oplossing in standaard software. Maar dekt dat de behoefte en wordt u geen slaaf van het systeem? En hoe interessant wordt het, als een oplossing voorhanden is die én 100% aansluit op uw behoefte en tevens voordeliger voor u is? Kortom, essentieel om voor dit vraagstuk een ervaren partner te vinden. Een partij die de onzekerheid wegneemt en u kan overtuigen dat voor het bepalen van de juiste keuze en welslagen van het project, twee factoren van doorslaggevend belang zijn: het inzicht in uw bedrijfsprocessen en hun ervaring dit inzicht te vertalen naar uw automatiseringsbehoefte. Die ervaring heeft Archifact en deze gaat zelfs zover, dat een uiteindelijk volledig tailor-made oplossing tegen een standaardprijs wordt geleverd. Die wij vooraf zijn overeengekomen welteverstaan.

Gedegen voorbereiding

Het traject van automatisering slaagt wanneer afspraken en behoefte van tevoren inzichtelijk zijn gemaakt. Welke processen doorkruisen uw organisatie en dus: aan welke exacte specificaties dient de ondersteunende software te voldoen? Zonder een kraakhelder inzicht hierin, is het project gedoemd te falen. Beloofde oplevertermijnen worden overschreden, financiële afspraken keer op keer naar boven bijgesteld. Voorbereiding is daarom heilig in de aanpak van Archifact: voordat enige software wordt ontwikkeld worden alle bedrijfsprocessen binnen uw organisatie gedefinieerd. Dit bespreekstuk wordt met u uitgewerkt tot een ideale situatieschets waarna  de eerste stap naar automatisering kan worden gezet. Het resultaat is een functionerend prototype van uw toekomstige applicatie. Wij laten u zien wat het gaat opleveren, en vertellen u precies wat het gaat kosten. Niet meer, niet minder.

Onze belofte

Door goed te luisteren naar uw behoefte, zijn wij in staat tot het opleveren van een volledige passende softwareoplossing. Een applicatie die 100% is afgestemd op de functionaliteiten die uw bedrijfsprocessen verlangen. Standaard of volledig tailor-made; u bepaalt hoe software u helpt. En nooit andersom. Wij geloven in deze belofte omdat ze zich al zo vaak heeft bewezen. Om dit te onderstrepen garandeert Archifact de vooraf vastgestelde levertermijn en worden de financiële risico’s bij u weggenomen. Want Archifact houdt van duidelijk aanpakken, niet van slim inpakken.

Gaan we het samen doen?

Door de keuze voor Archifact weet uw organisatie zich binnen afzienbare tijd voorzien van een up-to-date ontwikkelde en toekomstbestendige softwareomgeving met draagvlak vanuit alle lagen binnen uw organisatie.

Graag gaan wij met u het gesprek aan om samen de mogelijkheden van onze volledig vrijblijvende informatieanalyse te bespreken.

Werkwijze