Welkom bij Archifact, leverancier van bedrijfssoftware.

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Onze website beschrijft de ruime keuze aan mogelijkheden. Door onze voortdurende innovatie kan dit slechts een momentopname zijn.

Meer weten of specifieke vragen? Bel (023) 75 05 910.
Wij informeren en helpen u graag verder.

Lees verder

Shpr Inkoopapplicatdie

Shpr voorzien van Scan Sys ImageCapture

In samenwerking met onze businesspartner Scan Sys is Shpr nu voorzien van de Scan Sys ImageCapture module. Geautomatiseerde verwerking van inkoop- en kostenfacturen in Scan Sys ImageCapture. Zowel inkoopfacturen die van toepassing zijn op een bestelling uit Shopper of Exact Globe als kostenmatige facturen waar geen bestelling van geregistreerd is, worden automatisch ingelezen in ImageCapture.

Scan Sys ImageCapture

Scan Sys ImageCapture shpr   Shpr brochure

De Archifact methode

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zgn. adaptieve software: software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

Lees verder

U kiest voor maatwerk

Archifact ontwikkelde een inmiddels veelgeprezen methodiek om softwareapplicaties te bouwen. Mensenhanden komen er nauwelijks aan te pas.

Lees verder

U kiest voor standaard

Archifact werkt brancheonafhankelijk en heeft hierdoor voor talloze toepassingen de passende softwareapplicatie al voorhanden.

Lees verder

Life Navigator

Archifact heeft de onderliggende kenniscomponent voor Life Navigator gerealiseerd en verzorgt het onderhoud op het gerelateerde kennismodel. Het evolutionaire karakter van dit kennismodel maakt het mogelijk snel in te spelen op veranderingen.

Lees verder

Mobiele applicaties

FBInG+TW

Schaalbaarheid

Tegenwoordig is een mobiele telefoon niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. En met de opkomst van de smartphones en mobile devices zoals de iPad, is het gebruikersgemak nóg veel groter geworden. Met behulp van de nieuwste webtechnologieën zoals HTML5 en Mobile Scripting zijn er legio mogelijkheden om uw personeel of klanten de voordelen van mobiele applicaties te laten ervaren. Bijvoorbeeld voor een magazijn waarvan de barcode gescand kan worden met de camera van een tablet of smartphone, het plaatsen van een handtekening onder een opdrachtuitvoering of het gebruik van Microtasking applicaties. Door draadloze netwerken zoals WIFI zijn er weinig tot geen kosten voor het dataverkeer aan verbonden. Archifact ontwikkelt mobiele webapplicaties die geschikt zijn voor de Apple iPhone, iPad, Google Android mobile en tablets devices.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.

Een greep uit onze portfolio.