Welkom bij Archifact, leverancier van bedrijfssoftware.

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Onze website beschrijft de ruime keuze aan mogelijkheden. Door onze voortdurende innovatie kan dit slechts een momentopname zijn.

Meer weten of specifieke vragen? Bel (023) 75 05 910.
Wij informeren en helpen u graag verder.

Lees verder

U kiest voor standaard

Archifact werkt brancheonafhankelijk en heeft hierdoor voor talloze toepassingen de passende softwareapplicatie al voorhanden.

Lees verder

U kiest voor maatwerk

Archifact ontwikkelde een inmiddels veelgeprezen methodiek om softwareapplicaties te bouwen. Mensenhanden komen er nauwelijks aan te pas.

Lees verder

De Archifact methode

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zgn. adaptieve software: software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

Lees verder

Life Navigator

Archifact heeft de onderliggende kenniscomponent voor Life Navigator gerealiseerd en verzorgt het onderhoud op het gerelateerde kennismodel. Het evolutionaire karakter van dit kennismodel maakt het mogelijk snel in te spelen op veranderingen.

Lees verder

Standaard producten

FBInG+TW
 

Hoe houd je als organisatie grip op inkoop, voorraadbeheer en budgetten? Hoe pak je in een bedrijf met diverse vestigingen en afdelingen de validatie en autorisatie van inkopen aan? Hoe signaleer je tijdig of er gevaar van overbesteding dreigt? Het antwoord is even simpel als duidelijk: met iShopper biedt u medewerkers de gelegenheid tot het plaatsen van bestellingen, binnen het systeem worden uitgaven direct aan budgetten gekoppeld. Al is de organisatie nog zo complex, het hoofd inkoop overziet in één oogopslag inkopen, voorraden en de budgettaire consequenties.

In aanvulling op de Windowsversie heeft Archifact het programma ook voor het web ontsloten. Op elke pc met internetaansluiting en op elk gewenst moment kunnen medewerkers met hun code inloggen. Zij kunnen winkelen vanuit de luie stoel. Klanten die reeds gebruik maken van de webversie waarderen de intuïtieve gebruiksinterface: na een korte introductie kan men er direct mee aan de slag.

  iShopper brochure     PDF brochure     PDF Interview Arkin
 

Bedrijfstransacties uitvoeren vanuit geografische weergave. In één oogopslag een overzicht van de kansen en bedreigingen voor uw business. Niet in een saaie tabel met cijfers, maar vanuit geografische perspectief. Alle relevante informatie eenvoudig en overzichtelijk in kaartweergave aan u gepresenteerd.

 

U heeft in het verleden veel geïnvesteerd in ICT maar de toepassing is verouderd? U bent op zoek naar een up-to-date informatiesysteem waarin de bestaande kennis en data behouden blijven? Met iReverse zorgen wij voor een vlekkeloze transformatie. Archifact haalt de kennis weg bij de techneuten en legt ze weer terug in uw handen.

  iReverse brochure
 

iTrack is een elektronisch volgdossier waarin per cliënt de volledige periodieke verslaggeving wordt vastgelegd. De applicatie biedt uitkomst voor elke beroepsbeoefenaar die met cliënten werkt. Op basis van vastgelegde informatie kan iTrack op elk gewenst moment rapporten, afspraken en facturen genereren.

  iTrack brochure
 

Magazijnbeheer, inkoop, productieplanning, verkoop en facturatie dienen zorgvuldig op elkaar te zijn afgestemd. Met iTrade beschikt u over een transparant systeem waarin alle bedrijfsprocessen perfect met elkaar communiceren. Het product wordt door ons aangepast aan de eisen van uw specifieke branche maar ook aan uw persoonlijke wensen.

  iTrade brochure
 

Met iCu wordt de complete administratie van uw gedetacheerde medewerkers er een stuk eenvoudiger op. Zodra de contractgegevens zijn ingevoerd, staan de facturen in feite klaar om verzonden te worden. U bespaart aanzienlijk veel tijd en beschikt altijd en op elk moment van de dag over gegevens die up-to-date zijn.

  iCu brochure
 

U wilt het volledige verkoopproces, inclusief service, helpdesk en klachtenafwikkeling zo efficïent en optimaal mogelijk inrichten? Dan biedt het Marketing Sales Servicesystem (MSS) van Archifact een op maat te maken oplossing. Middels dit modulair opgebouwde, digitale systeem voorkomt u dat iemand in uw onderneming ergens tijdens de routing een steek laat vallen. Bent u geïnteresseerd in kwaliteitsmanagement, dan komen wij graag met u in gesprek.

  MMS brochure
 

Voor het onderhouden, wijzigen en actualiseren van een internet- of intranetsite zijn veel ondernemingen afhankelijk van gespecialiseerde bedrijven. Daar zijn grote, periodiek terugkerende kosten mee gemoeid. Met iContent kunt u op eenvoudige manier uw eigen site up-to-date houden.

  iContent brochure