Welkom bij Archifact, leverancier van bedrijfssoftware.

Archifact ontwikkelt, levert, onderhoudt en implementeert schaalbare bedrijfssoftware. Zowel maatwerk als standaard, middels een uniek concept voor kleine, middel en grote organisaties.

Onze website beschrijft de ruime keuze aan mogelijkheden. Door onze voortdurende innovatie kan dit slechts een momentopname zijn.

Meer weten of specifieke vragen? Bel (023) 75 05 910.
Wij informeren en helpen u graag verder.

Lees verder

Shpr Inkoopapplicatdie

Shpr voorzien van Scan Sys ImageCapture

In samenwerking met onze businesspartner Scan Sys is Shpr nu voorzien van de Scan Sys ImageCapture module. Geautomatiseerde verwerking van inkoop- en kostenfacturen in Scan Sys ImageCapture. Zowel inkoopfacturen die van toepassing zijn op een bestelling uit Shopper of Exact Globe als kostenmatige facturen waar geen bestelling van geregistreerd is, worden automatisch ingelezen in ImageCapture.

Scan Sys ImageCapture

Scan Sys ImageCapture shpr   Shpr brochure

De Archifact methode

Verandering gebeurt. Een waarheid die Archifact als rode draad hanteert bij de ontwikkeling van zgn. adaptieve software: software die zich aanpast. Anders dan gangbare ICT-methoden beschrijft Archifact niet de omslachtige weg naar het resultaat, maar slechts de resultante zelf.

Lees verder

U kiest voor maatwerk

Archifact ontwikkelde een inmiddels veelgeprezen methodiek om softwareapplicaties te bouwen. Mensenhanden komen er nauwelijks aan te pas.

Lees verder

U kiest voor standaard

Archifact werkt brancheonafhankelijk en heeft hierdoor voor talloze toepassingen de passende softwareapplicatie al voorhanden.

Lees verder

Life Navigator

Archifact heeft de onderliggende kenniscomponent voor Life Navigator gerealiseerd en verzorgt het onderhoud op het gerelateerde kennismodel. Het evolutionaire karakter van dit kennismodel maakt het mogelijk snel in te spelen op veranderingen.

Lees verder

Standaard producten

FBInG+TW

Doelgerichte besparingen met adaptieve inkoop-tool

Shpr (spreek uit als Shopper) is een adaptieve inkoop-tool. In Shpr worden de bestaande inkoopprocessen van uw organisatie overgenomen, waardoor deze meetbaar worden en er op resultaat gestuurd kan worden. Gegevens uit andere systemen kunnen gekoppeld worden, zodat uw een totaaloverzicht krijgt en ook kunt meten wat er buiten Shpr om gebeurt. Shpr is de tool om de controle te pakken en stapsgewijs uw bedrijfsdoelstellingen te realiseren. Uw bedrijfsdoelstelling is leidend.

Het adaptieve proces van inkoop

Met Shpr kan het inkoopproces van voor tot achter volledig automatisch verlopen. U bepaalt welke autorisatie, budgetbewaking, toezicht en andere organisatorische zaken moeten worden toegepast. Het proces binnen Shpr past zich hier automatisch op aan met aanvullende processtappen. Als het niet van toepassing is, blijft de automatische verwerking onverstoord doorgaan. De automatisering wordt optimaal gerealiseerd, rekening houdende met de mogelijkheden van uw organisatie en die van uw leveranciers.

Strategie en uitvoering naadloos verbonden

Shpr adopteert uw huidige bedrijfsvoering en stelt u in staat deze te overzien, te bewaken en waar mogelijk te optimaliseren. U bepaalt het doel en met Shpr kunt u de benodigde resultaten / besparingen behalen. De strategie wordt in Shpr overgenomen en kan per artikel en leverancier verschillen. De processen binnen shpr passen zich hier adaptief op aan. Het is aan u om de bedrijfseconomische afwegingen te maken over wat er wel en niet moet worden ingericht. Shpr volgt te allen tijde uw aanpak en zal deze nooit blokkeren.

  iShopper brochure
 

Bedrijfstransacties uitvoeren vanuit geografische weergave. In één oogopslag een overzicht van de kansen en bedreigingen voor uw business. Niet in een saaie tabel met cijfers, maar vanuit geografische perspectief. Alle relevante informatie eenvoudig en overzichtelijk in kaartweergave aan u gepresenteerd.

 

U heeft in het verleden veel geïnvesteerd in ICT maar de toepassing is verouderd? U bent op zoek naar een up-to-date informatiesysteem waarin de bestaande kennis en data behouden blijven? Met iReverse zorgen wij voor een vlekkeloze transformatie. Archifact haalt de kennis weg bij de techneuten en legt ze weer terug in uw handen.

  iReverse brochure