Your browser does not support JavaScript! This website will not funtion without javascript enabled

Archifact blog en release informatie

 

Blog & News


blog

Webinar Shopper inkoopproces met ImageCapture en Advisie

  • Administator Archifact
  • 9 nov 2022
Archifact en Advisie webinar

Webinar

Donderdag 3 november heeft Advisie een Webinar gegeven met onze inkoopmanagementsoftware Shopper en ImageCapture van ScanSys. In dit Webinar laten we samen met Paul Smit van ScanSys zien wat de voordelen zijn van een geďntegreerd proces voor inkoop en factuurverwerking, van aanvraag tot betaling! Het webinar is hier terug te zien.

blog

Al ruim 25 jaar een succesvolle samenwerking met USoft

  • Administator Archifact
  • 13 jul 2022
Archifact en USoft samenwerking

Softwarefabriek

25 jaar terug in de tijd ontwikkelde Archifact op basis van het USoft platform een eigen softwarefabriek. In die fabriek wordt volautomatisch software gegenereerd op basis van business rules. Hiermee maakt Archifact de informatievoorziening onafhankelijk van processen en procedures en geven we klanten meer zeggenschap en controle over hun eigen software.

blog

User Story Cyclus NV - geautomatiseerd inkoopmanagementproces

  • Administator Archifact
  • 7 feb 2022
Met onze samenwerkingspartner QUBE ICT Solutions hebben we het inkoopproces van Cyclus geheel geautomatiseerd met ImageCapture van Scan Sys, Exact Globe en Shopper.

Controller Thon Verbakel van Cyclus vertelt hoe en waarom. Lees het artrikel op de website van onze partner Scan Sys.

blog

Archifact genomineerd voor De sterkste schakel award 2022

  • Administator Archifact
  • 13 dec 2021

Erkenning door eigen relaties

Archifact Adaptive Information Technology B.V. is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing Kennemerland, de regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De verkiezing wordt jaarlijks georganiseerd door de Sterkste Schakel Kring in samenwerking met het zakenmagazine Rijnstreek-Kennemerland Business.

De sterkste Schakel Award

blog

Nieuwe release Shopper versie 7.20

  • Administator Archifact
  • 13 dec 2021
Shpr logo

Shopper versie 7.20 release

In week 43 van 2021 brengt Archifact een nieuwe release van Shopper uit. Versie 7.20 bevat maar liefst 33 wijzigingen, verbeteringen en nieuwe aanvullingen. Vanaf deze versie is ook een Shopper mobiele app beschikbaar. Met deze App kunnen aanvragen worden goedgekeurd en bestellingen worden geaccordeerd en ontvangsten worden ingeboekt. Een must-have voor iedere manager!

Shpr versie 7.20 mobile update