Your browser does not support JavaScript! This website will not funtion without javascript enabled

Software die doet wat u nodig heeft

Software die doet wat u nodig heeft

Het uitgangspunt voor adaptieve software is het realiseren van uw idee of het invullen van uw business behoefte waarbij uw bedrijfsvoering leidend is. Dat kan met onze standaard software door deze in alle vrijheid in te richten en aan te passen, of door maatwerk software voor u te realiseren gebruikmakend van de herbruikbare bouwstenen, die ook in onze standaard software zijn gebruikt. Zo wordt maatwerk standaard!

Is uw uitgangsput maatwerk, dan beginnen wij met een goede en onderhoudbare beschrijving van de functionaliteit. Dat hoeft bij ons niet veel werk te zijn. Een beschrijving van wat u wilt veranderen of vernieuwen is voor ons al voldoende. Het generieke deel van uw bedrijfsvoering is tenslotte niet nieuw. Dit hebben wij eerder al beschreven en door de tijd heen steeds verder verrijkt en verfijnt. Deze beschrijving is volledig herbruikbaar en wordt gekenmerkt door veelzijdigheid aan slimme mogelijkheden. Dat is dan ook onze kracht, want een goede beschrijving van wat er gevraagd wordt, blijft te allen tijde bepalend voor het resultaat en voorkomt verspilling van tijd en geld.

1 Bedrijfsanalyse

Onafhankelijk haalbaarheidsonderzoek

Wij bepalen samen met u de gewenste software architectuur. Deze analyse werkt Archifact uit tot een detailconcept. Dit concept vormt de basis voor het bepalen van de uiteindelijke software specificaties.

2 Informatieanalyse

Onafhankelijke definitiestudie

Hier manifesteert zich het onderscheidende voordeel van de Archifact methode. Bedrijfsanalyse + informatieanalyse leidt tot prototype. Ofwel de 1+2=3 methode.

3 Prototype

Traditionele werkwijzen vereisen aparte ontwikkeling van een prototype. Tijdrovend en kostbaar! Bij Archifact resulteert de unieke 1+2=3 methode tot een volledig functionerend voorbeeld (prototype) van uw aanstaande applicatie. De keuze voor fase A, B of C wordt nu gemaakt.

Kubus ABC
Bedrijfsanalyse + informatieanalyse leidt tot prototype. Ofwel de 1+2=3 methode.
1
2
3
A
B
C